Under sommaren har jag knegat och sparat och inte att förglömma slitit för att få råd med en ny mobiltelefon. Med uppåt sjutusen på fickan har jag alla möjligheter att köpa den mobiltelefon jag vill och inte blev det sämre nu när iPhone5 kommit ut på marknaden. Så klart har tanken slagit mig att jag kanske borde välja en anderoid istället för en iPhone5, just för att inte vara som majoriteten av mina vänner. Men kanske har de rätt ändå, att iPhone5 är det självklara valet om man ska kunna dela med sig och använda sig av en Mac dator. Jag kan ärligt säga att min tekniska förmåga och kunskap inte är särskilt stor, så därför borde jag nog ta råd från de som kan. Jag undrar dock om någon vet vilka iPhonetillbehör som ingår när man köper en iPhone5. Är det många iPhonetillbehör som man behöver men måste köpa var för sig eller ingår dessa? Vilka fördelar finns det med iPhone5 och vilka fördelar har andra smartphones? Kan man se en köp som en investering eller går de snabbt sönder? Ja, som ni kanske förstår så finns det enormt mycket information som jag inte har men skulle uppskatta om någon ville förklara för mig.