Jag har inte varit i kontakt med barnvagnar annat än när jag var liten, alternativt sett vagnar rulla omkring på stan, men plötsligt hade jag visst fått rollen som smakråd åt en av mina vänner när han och hans fru skulle köpa vagn och hade blivit föräldrar. Jag fastnade direkt för ett märke som hette stokke och det gjorde polaren också. Vi brukar i och för sig ha ganska lika smak vad gäller design så jag är inte förvånad över att vi fastnade för samma typ av vagn. Den såg verkligen speciell ut och jag tror inte man känner sig bortglömd i mängden när man har en sådan vagn. Jag tror att stokke hade barnstolar till bilsätet också, men jag minns inte att jag såg någon sådan i affären vi var i. Det är ju inte omöjligt att jag missade de som kanske fanns där i och med att det var just en barnvagn det gällde vid besöket till affären inne i stan. Det blev inte något stokke köp för min vän där och då, men jag tror att de skulle komma tillbaks när de hade diskuterat det hela lite mer i lugn och ro. Det kan nog vara en bra idé att gå till butiker och se vad som finns innan man bestämmer sig. Det är lätt hänt att man gör impulsköp av saker och ting man tänker sig vilja ha, men en sådan vagn kostar en hel del så man skall nog fundera innan man bestämmer sig för vilken sort man tycker bäst om. Jag hade i vilket fall inte tvekat på en sån här!